oftewel gerookte varkenshaas volgens Big Bob Gibson.
Dit geweldige boek afgelopen zondag gedownload en meteen wat geprobeerd.
De haasjes 9 uur gemarineerd in:
? CUP SOY SAUCE
? CUP DARK BROWN SUGAR
? CUP CHERRY COLA
3 TABLESPOONS OLIVE OIL
1 TEASPOON MINCED ONION
1 TEASPOON GROUND BLACK PEPPER
? TEASPOON MINCED GARLIC
De cherry cola vervangen door normale, de glazen die de laatste 10 minuten gesmeerd hoort te worden heb ik ook achterwege gelaten. 1,5 uur op 115C op het ei.
Vlees kwam magnifiek zacht en mals van het ei. De marinade heeft een zoetige bite aan het vlees gegeven. Ben blij
dat ik de glaze achterwege heb gelaten. Hier zat nogal wat maple syrop in, waardoor het wel erg zoet was geworden.
Doordat mijn ei zelf al zulke goede resultaten geeft, sta ik nu eigenlijk op het punt om de eerste paar gerechten de rubs en marinades tot het minimum te beperken om vandaar uit op te bouwen. Ik zou haast zeggen dat ik opnieuw vlees leer eten...
Dit geweldige boek afgelopen zondag gedownload en meteen wat geprobeerd.
De haasjes 9 uur gemarineerd in:
? CUP SOY SAUCE
? CUP DARK BROWN SUGAR
? CUP CHERRY COLA
3 TABLESPOONS OLIVE OIL
1 TEASPOON MINCED ONION
1 TEASPOON GROUND BLACK PEPPER
? TEASPOON MINCED GARLIC
De cherry cola vervangen door normale, de glazen die de laatste 10 minuten gesmeerd hoort te worden heb ik ook achterwege gelaten. 1,5 uur op 115C op het ei.

Vlees kwam magnifiek zacht en mals van het ei. De marinade heeft een zoetige bite aan het vlees gegeven. Ben blij
dat ik de glaze achterwege heb gelaten. Hier zat nogal wat maple syrop in, waardoor het wel erg zoet was geworden.
Doordat mijn ei zelf al zulke goede resultaten geeft, sta ik nu eigenlijk op het punt om de eerste paar gerechten de rubs en marinades tot het minimum te beperken om vandaar uit op te bouwen. Ik zou haast zeggen dat ik opnieuw vlees leer eten...