- Berichten
- 6.254
Zoals vermeld had ik nog een stuk Brisket over van gister en stond er voor vandaag smoked beans op het menu. De brisket is nog niet op
Vanmiddag de kast gecontroleerd en boodschappen gedaan
De 4 teentjes knoflook staan er niet bij
Ei aangestoken om voor te verwarmen, 180 graden, en de paprika, ui (was weer ), knoflook en de bacon fijn gesneden.
Gietijzer rooster in het ei gelegd en de pan opwarmen.
Daarna de helft van de spekblokjes en de bacon aangebakken en vervolgens het overige gesneden spul erbij gedaan om effe aan te zetten.
Pan en rooster uit het ei gehaald en een smokebox met Jack Daniels snippers en de plate setter geplaatst.
Rooster en de pan er weer op en de bonen en het overige toegevoegd. Had alleen van de rode kidney en de witte bonen wat vocht bij de bonen gehouden. Voor de saus was het de Noskos geworden, vond m’n vriendin lekker d’r (dank Dennis). Had ook de verkeerde van Remia meegenomen.
Van de toevoegingen een scheut van dit en dat en wat schudden met de chili.
Terwijl dit aan het pruttelen was de brisket geklauwd
Na deze toegevoegd te hebben
Effe een half uurtje met het deksel eraf laten pruttelen met af en toe roeren. Daarna nog effe een half uurtje met het deksel erop laten staan, wel geroerd tussendoor.
Nu was m’n ei groot genoeg maar het pannetje bijna te klein
Hadden de keuze tussen witte rijst en sla, witte rijst heeft gewonnen
Was een heerlijk zomers maaltje
Vanmiddag de kast gecontroleerd en boodschappen gedaan
De 4 teentjes knoflook staan er niet bij
Ei aangestoken om voor te verwarmen, 180 graden, en de paprika, ui (was weer ), knoflook en de bacon fijn gesneden.
Gietijzer rooster in het ei gelegd en de pan opwarmen.
Daarna de helft van de spekblokjes en de bacon aangebakken en vervolgens het overige gesneden spul erbij gedaan om effe aan te zetten.
Pan en rooster uit het ei gehaald en een smokebox met Jack Daniels snippers en de plate setter geplaatst.
Rooster en de pan er weer op en de bonen en het overige toegevoegd. Had alleen van de rode kidney en de witte bonen wat vocht bij de bonen gehouden. Voor de saus was het de Noskos geworden, vond m’n vriendin lekker d’r (dank Dennis). Had ook de verkeerde van Remia meegenomen.
Van de toevoegingen een scheut van dit en dat en wat schudden met de chili.
Terwijl dit aan het pruttelen was de brisket geklauwd
Na deze toegevoegd te hebben
Effe een half uurtje met het deksel eraf laten pruttelen met af en toe roeren. Daarna nog effe een half uurtje met het deksel erop laten staan, wel geroerd tussendoor.
Nu was m’n ei groot genoeg maar het pannetje bijna te klein
Hadden de keuze tussen witte rijst en sla, witte rijst heeft gewonnen
Was een heerlijk zomers maaltje
Laatst bewerkt: