AmreshR
Tondelzoeker
- Berichten
- 9
Hallo allemaal,
Gisteravond genoten van een heerlijke hamburger (Smash burger, recept uit het boek Burgers & BBQ bites).
2 dry aged beef burgers, met zelfgemaakte uienringen, spek en heerlijke bbq saus.
Kamado opgestookt naar 190 graden en vervolgens circa 10 minuten op indirecte wijze bereid. In the end uiteraard voorzien van een plakje cheddar.
Smaakte voortreffelijk!
nu is mijn vraag; Hoe maken jullie burgers? Direct of indirect? Met welke BBQ accesoires?
Gisteravond genoten van een heerlijke hamburger (Smash burger, recept uit het boek Burgers & BBQ bites).
2 dry aged beef burgers, met zelfgemaakte uienringen, spek en heerlijke bbq saus.
Kamado opgestookt naar 190 graden en vervolgens circa 10 minuten op indirecte wijze bereid. In the end uiteraard voorzien van een plakje cheddar.
Smaakte voortreffelijk!
nu is mijn vraag; Hoe maken jullie burgers? Direct of indirect? Met welke BBQ accesoires?