- Berichten
- 549
Gisteren ongeveer dit recept gemaakt: https://overthefirecooking.com/chorizo-smash-tacos/
Ik had helaas geen gerookt paprikapoeder in huis en in de winkel hadden ze enkel runds-varkensgehakt ipv puur varkensgehakt.
Ik heb wel behoorlijk meer paprikapoeder erin gedaan om de kleur wat roder te krijgen.
Ik had 12 bolletjes gerold van 1kg gehakt. Volgende keer de bolletjes nog iets kleiner maken.
Met 3 taco's p.p. waren we allemaal goed gevuld.
De hamburgers smash je dan met de taco op de speksteen (of gietijzer) Die taco bakt dan een beetje mee in het vrijgekomen vet. Lekker. Daarom zal puur vet varkensgehakt nog beter werken.
Dan wat versgemaakte guacamole, tomatensalsa, zure room, cheddar en opgelegde uitjes erop.
Op het einde nog wat pikante saus, gemaakt van gemixte chipotle in adobosaus met honing, erover druppelen.
Heerlijk!
Ik had helaas geen gerookt paprikapoeder in huis en in de winkel hadden ze enkel runds-varkensgehakt ipv puur varkensgehakt.
Ik heb wel behoorlijk meer paprikapoeder erin gedaan om de kleur wat roder te krijgen.
Ik had 12 bolletjes gerold van 1kg gehakt. Volgende keer de bolletjes nog iets kleiner maken.
Met 3 taco's p.p. waren we allemaal goed gevuld.
De hamburgers smash je dan met de taco op de speksteen (of gietijzer) Die taco bakt dan een beetje mee in het vrijgekomen vet. Lekker. Daarom zal puur vet varkensgehakt nog beter werken.
Dan wat versgemaakte guacamole, tomatensalsa, zure room, cheddar en opgelegde uitjes erop.
Op het einde nog wat pikante saus, gemaakt van gemixte chipotle in adobosaus met honing, erover druppelen.
Heerlijk!




