B
Bart Stir-Fry
Gast
Afgelopen weekend een kleine bacon fatty gemaakt.
Eerst een matje gevlochten van de spek.
Daarna gevuld met rundergehakt (met een eitje, ketjap, beetje melk en mosterd), gekruid met een bbq rub.
Op de rundergehakt gebakken uitjes met knoflook en geroosterde ontvelde paprika.
Daarna het geheel ingerold met een beetje bbq rub erop.
Vervolgens 2,5 uur op de bbq op een temperatuur rond de 115 graden tot een kerntemperatuur van 73 graden.
Laatste kwartiertje afgelakt met een saus van ketchup, ketjap, honing en sweet chili saus.
Het resultaat was erg lekker, vonden de kinderen en vrouw ook.
Eerst een matje gevlochten van de spek.
Daarna gevuld met rundergehakt (met een eitje, ketjap, beetje melk en mosterd), gekruid met een bbq rub.
Op de rundergehakt gebakken uitjes met knoflook en geroosterde ontvelde paprika.
Daarna het geheel ingerold met een beetje bbq rub erop.
Vervolgens 2,5 uur op de bbq op een temperatuur rond de 115 graden tot een kerntemperatuur van 73 graden.
Laatste kwartiertje afgelakt met een saus van ketchup, ketjap, honing en sweet chili saus.
Het resultaat was erg lekker, vonden de kinderen en vrouw ook.