Beef en Steak

Smac en Pulled chicken

 
 
 

Kevintuyp

Pitmaster
Berichten
533
Nieuwe filmpje van @NasQ vandaag online gekomen, en dat vond ik een prima idee voor vandaag! En als hij toch aanstaat kan er net zo goed nog wat bij😂. Dus had nog een blikje smac staan en moest meteen aan het filmpje van @noskos denken!
Kippendijen in de rub gezet van noskos en de smac met een algemene zoete rub.
Kettle Joe aan en allebei erop. Rustig aan begonnen en toen na een uurtje de kip ingesmeerd met bbq saus.
Toen de kip bij de 78 graden was eraf gehaald en ff laten rusten.
Moet zeggen was weer een geslaagde run!!
Dank je wel heren voor de recepten!!!

02D80D55-A3DA-49F6-8E19-DA899B6D4883.jpeg


85EC92C8-D23D-45D2-97D7-5E43EBA4A91E.jpeg


70EB2F79-48A8-47F5-916C-3FC4BC95B412.jpeg


3FCE15D5-87DD-4259-9268-71BD5B2963EC.jpeg


EBE76765-CABD-478A-B09D-70319C38F64B.png


31B50C7F-0430-4567-90C3-3E016C69A4F2.jpeg


68F19B81-3EFE-4DA8-8BD8-BEFBB9C4F8F0.jpeg
 
Blijft heerlijk. Heb nog wel een blikje spam staan, weet nu wat ik ermee ga maken.
 
Spam.ook weer eens maken, ziet er goed uit allemaal

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Dat zijn goeie broodjes zeg.
Lust ik ook wel.
 
Ziet er weer erg lekker uit allemaal, maar waarom het touwtje rond de smac? het is toch de bedoeling dat het open gaat staan en op die manier de smaak van de kruiden er dieper in komen?
 
Die kip ziet er lekker uit. ben zelf totaal geen smac fan. ergens iets in mij heeft zoiets van, nee dank je. ;)
 
Ziet er weer erg lekker uit allemaal, maar waarom het touwtje rond de smac? het is toch de bedoeling dat het open gaat staan en op die manier de smaak van de kruiden er dieper in komen?
Nou hij moet wel uit elkaar vallen maar de buitenste stukken lagen al helemaal om zeg maar. Dus dat vond ik niet zo mooi. Dus om het ietwat bij elkaar te houden heb ik het zo opgelost. 👍🏻
 
Laatst bewerkt:
Ziet er prima uit!
Ook dit maar eens proberen. Smac kan de vriendin niet hebben maar kip deste meer.
 
Terug
Bovenaan Onderaan