Beef en Steak

Slow smoked & roasted garlic

nitrogen

Tondelzoeker
Berichten
12
De knoflookjes in de rookkast (met zout, peper en wat olijfolie)
PXL_20230513_120629981.MP.jpg


Na een aantal uren op 45c roken
PXL_20230513_125809146.jpg


Even schrapen, wat gember en ui erbij, en samen met wat honing en ketjap lekker de vleugeltjes marineren
signal-2023-05-13-15-10-30-238.jpg


24uur overnight, en dan gaan we ze maar eens afgrillen op de BGE!

Veel bbqplezier dit weekend!
Robin
 
Door de marinade schrijft hij hier.
 
Zalig lijkt me dat zo!
 
Even voor mijn duidelijkheid: de knoflook eet je zo of gaat dat ergens bij of….
Hi Arie, je kunt er meerdere dingen mee doen, in een knoflook/kruidenboter of op een broodje 'pletten' met parmezaanse kaas, of zoals ik nu doe in een marinade voor bijvoorbeeld kippenvleugels. Gerookte knoflook blijft ook veel langer goed, dus ik heb nog een bolletje in een luchtdichte pot gedaan voor later (scheelt ook aan rooklucht in huis, ik vind dat geen probleem, maar de vrouw des huizes denkt daar anders over.)

Robin
 
Die knoflook zo is echt heerlijk he. En zo simpel👍🏻👍🏻
 
In wat voor rookkast heb je deze gemaakt Robin? Ziet er goed uit hoor!
 
Terug
Bovenaan Onderaan