BasBQ
Beef en Steak

Sliptongetjes

 
 
 
 
 
 

Bidle

Gemarineerd
Berichten
1.993
Vandaag even iets lichts en simpels. 4 kleine sliptongen in een zakje met groenten wat kruiden en witte wijn. Kortom altijd goed (vind ik dan h?, Leo ;) ).


Alles prepareren, visjes netjes voorzien van wat peper en zout.

Sliptongetjes 01 by Bidle, on Flickr

Groenten netjes snijden:

Sliptongetjes 02 by Bidle, on Flickr

Alles in zo'n handig zakje mikken,... uiteraard kan je ook snel iets met aluminium folie maken.

Sliptongetjes 03 by Bidle, on Flickr


De Medium prepareer voor indirect met toch maar een schaal op de steen; je weet nooit.

Sliptongetjes 04 by Bidle, on Flickr


Sliptongetjes 05 by Bidle, on Flickr



Zakjes op het rooster en een paar minuten geduld hebben:

Sliptongetjes 06 by Bidle, on Flickr


Sliptongetjes 07 by Bidle, on Flickr



Alles uit het zakje halen, visje fileren, opdienen en smullen:

Sliptongetjes 08 by Bidle, on Flickr

De verplichte close-up:

Sliptongetjes 10 by Bidle, on Flickr


Oh en was het lekker:

Sliptongetjes 11 by Bidle, on Flickr





 
lekker hoor  doe hier ook maar een portie
 
lekker  hoor, lust ik ook


alleen door de zakjes en dichtgevouwen bakjes etc vind ik eigenlijk zinloos om het om de bbq klaar te maken.  doe ik het net zo lief in de oven. Tenzij er nog meer op ligt wat wel direct aan de rook/grill moet worden, dan kan ik het wel begrijpen.

Maar het kan wel , dus...
 
Lekker, vis altijd +1
 
Krijg je wel rooksmaak door dat zakje heen?
 
het ziet er in ieder geval prima uit  ;)
 
Lekker hoor!!
 
Sliptong is heerlijk!
Maar die zakjes ken ik niet. Zien er mooi uit.
Waar kan je die kopen?
 
Mooi
 
Bedankt heren,

Was idd weer lekker en vind een tongetje gewoon even gegrild ook wel lekkerder, maar zo heb ik ook mijn voorkeur voor een entrecote. Toch is juist de afwisseling die het hem doet. :)



Sander72 zei:
Krijg je wel rooksmaak door dat zakje heen?

Nope,.. helemaal niks. Het is ook gewoon lekker bezig zijn!
 
Lekker dus en lekker bezig, 1 en 1 is 3!
 
Terug
Bovenaan Onderaan