- Berichten
- 279
Zo eenvoudig maar oh zo lekker.
slibtongetjes gehaald bij de visboer. Droogdeppen en even kraken.
Je trekt even aan de kop en staart en dan voel je de ruggengraat van het visje uit elkaar knakken. Zo trekt de vis niet krom in de pan.
Bloem er over en een beetje zout en peper. Niets meer of minder.
De deksel van mijn DO past omgekeerd precies in de GBS van mijn Weber zodat ik een mooie bakplaat heb.
Klontje roomboter er in en bakken maar tot de vis mooi bruin is.
Wij aten ze met wat frietjes en sla.
Heerlijk, dit is mijn favoriete visgerecht.
slibtongetjes gehaald bij de visboer. Droogdeppen en even kraken.
Je trekt even aan de kop en staart en dan voel je de ruggengraat van het visje uit elkaar knakken. Zo trekt de vis niet krom in de pan.
Bloem er over en een beetje zout en peper. Niets meer of minder.
De deksel van mijn DO past omgekeerd precies in de GBS van mijn Weber zodat ik een mooie bakplaat heb.
Klontje roomboter er in en bakken maar tot de vis mooi bruin is.
Wij aten ze met wat frietjes en sla.
Heerlijk, dit is mijn favoriete visgerecht.
Laatst bewerkt: