- Berichten
- 2.749
Na heerlijk brood uit de DO van het weekend.
Dacht ik ,hier kan ik meer mee .
Nog steeds simpel maar donders lekker.
Standaard wit brood recept aangehouden.
Deze gevuld met stukjes gesneden ham plakken en geraspte kaas met peterselie.
Deze over het deeg verspreid en opgerold
Dan in de lengte doorsnijden en kruislings over elkaar heen en dan weer in een cirkel draaien.
Brood met bakpapier in een skillet leggen en nog een uur afgedekt laten rijzen .
Brood met olie bestrijken.
En op 180 tot 190 graden bakken in de Kamado zonder een deksel. Voor 30/35 min tot hij mooi bruin is .
Warm serveren , Eet smakelijk
.
En omdat de Q toch nog heet was, meteen nog een bruinbrood uit de Do
Nog een tip voor als je bang bent de bodem te verbranden.
Doe na 20 min een koude skillet met 2 houtjes onder de do / skillet waar het brood in zit .
Dacht ik ,hier kan ik meer mee .
Nog steeds simpel maar donders lekker.
Standaard wit brood recept aangehouden.
Deze gevuld met stukjes gesneden ham plakken en geraspte kaas met peterselie.
Deze over het deeg verspreid en opgerold
Dan in de lengte doorsnijden en kruislings over elkaar heen en dan weer in een cirkel draaien.
Brood met bakpapier in een skillet leggen en nog een uur afgedekt laten rijzen .
Brood met olie bestrijken.
En op 180 tot 190 graden bakken in de Kamado zonder een deksel. Voor 30/35 min tot hij mooi bruin is .
Warm serveren , Eet smakelijk

En omdat de Q toch nog heet was, meteen nog een bruinbrood uit de Do
Nog een tip voor als je bang bent de bodem te verbranden.
Doe na 20 min een koude skillet met 2 houtjes onder de do / skillet waar het brood in zit .
Laatst bewerkt: