- Berichten
- 37
Zo das weer even geleden.
oftewel het word weer eens tijd dat ik eens iets post.
wat een leuke uitdaging leek het om eens op de pellet-Q een sjasli(e)k te maken.
eerst een lekkere marinade gemaakt met citroensap, honing, komijn,
kruiden rubje, worscestershire, soja wat tomatenpuree en gedroogde oregano en peterselie.
wat grote uien in 4en delen, rode en gele paprika en go met de pellet-Q
een half uurtje op 160C en ze waren gaar.
even 10 minuutjes rust gegeven en uitgeserveerd,
ze waren om te smullen.
oftewel het word weer eens tijd dat ik eens iets post.
wat een leuke uitdaging leek het om eens op de pellet-Q een sjasli(e)k te maken.
eerst een lekkere marinade gemaakt met citroensap, honing, komijn,
kruiden rubje, worscestershire, soja wat tomatenpuree en gedroogde oregano en peterselie.
wat grote uien in 4en delen, rode en gele paprika en go met de pellet-Q
een half uurtje op 160C en ze waren gaar.
even 10 minuutjes rust gegeven en uitgeserveerd,
ze waren om te smullen.