- Berichten
- 1.437
Vandaag eens de Griekse toer op gegaan, een Gyros van in Griekse yoghurt en kruiden gemarineerde kipdijfilet aan mij spit geregen
Een deegje gekneed en dit een 2-tal uren laten rusten, verdeeld in porties en dan heel dun uitgerold en gebakken in mijn Ooni. Dit was de eerste keer en ik was heel tevreden van het resultaat.
De smaak was ook veel beter dan pitabroodjes die je in de supermarkt kan kopen.
Een broodje open gesneden, hier wat vers gemaakte tzatziki in aangebracht en gevuld met heerlijke kipdijfilet.
Verder serveerde ik nog een slaatje van tomaat, komkommer en rode ui
Een deegje gekneed en dit een 2-tal uren laten rusten, verdeeld in porties en dan heel dun uitgerold en gebakken in mijn Ooni. Dit was de eerste keer en ik was heel tevreden van het resultaat.
De smaak was ook veel beter dan pitabroodjes die je in de supermarkt kan kopen.
Een broodje open gesneden, hier wat vers gemaakte tzatziki in aangebracht en gevuld met heerlijke kipdijfilet.
Verder serveerde ik nog een slaatje van tomaat, komkommer en rode ui