- Berichten
- 52
Zaterdag pulled pork gemaakt.
2.8kg Procureur.
Pulled pork kruiden van Noskos d'r over.
Na ~5 uur op de UDS op ~120 graden, appel rookhout, interne temp 69 graden.
Ingepakt verder tot 98 graden, geprikt met thermapen i.v.m. malsheid, was er eerder niet tevreden mee.
laten uitdampen.
Na uurtje rusten, pullen maar. Beetje barbecuesaus en maggi d'r bij om op smaak te brengen.
Op een wit bolletje met coleslaw en een plakje augurk, en eten maar.
2.8kg Procureur.
Pulled pork kruiden van Noskos d'r over.
Na ~5 uur op de UDS op ~120 graden, appel rookhout, interne temp 69 graden.
Ingepakt verder tot 98 graden, geprikt met thermapen i.v.m. malsheid, was er eerder niet tevreden mee.
laten uitdampen.
Na uurtje rusten, pullen maar. Beetje barbecuesaus en maggi d'r bij om op smaak te brengen.
Op een wit bolletje met coleslaw en een plakje augurk, en eten maar.