- Berichten
- 5.314
Vermits ik nog in de Covid quarantaine zit en dus geen vlees kan gaan kopen, en in de diepvries enkel grote stukken heb voor veel volk, vond ik toch nog 2 bakjes stoofvlees dat over was van een tijdje terug toen ik effectief stoofvlees had gemaakt. Samen nog 950 gram.
Geen zin om een complete run te doen en mijn vrouw naar de winkel te sturen, kwam ik maar tot de conclusie om er saté’s mee te maken.
Even wat vloeistoffen en kruiden bij mekaar gooien, en alles in het zakje en vacuum voor een nachtje. gisteren middag dan het vlees op de stokje geregen met wat ui en paprika en op een rooster terug de koelkast in voor wat op te drogen.
De KJ Junior was te klein, de KJC is het vilt kapot, dus gelukkig hebben we nog een gasser. Eerst 2 van de 4 burners aan, zodat ze wat konden voorwarmen boven de andere 2 om daarna af te bakken. Vergeet steeds hoe tergend traag alles gaat op gas
Smaak was heerlijk, maar iets te taai naar mijn zin. Achteraf gezien ook logisch daar het gekocht is als stoofvlees En dat zijn niet de meest malse delen van het rund. Volgende keer andere toepassing en de saté’s van een haas maken van het rund.
Geen zin om een complete run te doen en mijn vrouw naar de winkel te sturen, kwam ik maar tot de conclusie om er saté’s mee te maken.
Even wat vloeistoffen en kruiden bij mekaar gooien, en alles in het zakje en vacuum voor een nachtje. gisteren middag dan het vlees op de stokje geregen met wat ui en paprika en op een rooster terug de koelkast in voor wat op te drogen.
De KJ Junior was te klein, de KJC is het vilt kapot, dus gelukkig hebben we nog een gasser. Eerst 2 van de 4 burners aan, zodat ze wat konden voorwarmen boven de andere 2 om daarna af te bakken. Vergeet steeds hoe tergend traag alles gaat op gas
Smaak was heerlijk, maar iets te taai naar mijn zin. Achteraf gezien ook logisch daar het gekocht is als stoofvlees En dat zijn niet de meest malse delen van het rund. Volgende keer andere toepassing en de saté’s van een haas maken van het rund.