- Berichten
- 322
Gisteren stonden de Black Tiger garnalen op het menu 
Marinade gemaakt met heel veel knoflook, citroenrasp, peper, zout, en chilivlokken
Om het gezond te maken een zoete aardappel erbij met wat kruiden en chili knoflook olie
Om het carnivoor gehalte toch wat omhoog te brengen had de slager nog een lekker worstje liggen, tja dan dat stukje Zeeuwse spek er ook maar bij voor alle zekerheid
De garnalen op het laaste even mee laten zwemmen tussen deze jongens
Aardappel voorzien van zure room en lente uitjes ... et voila ... Het eindresultaat

Marinade gemaakt met heel veel knoflook, citroenrasp, peper, zout, en chilivlokken
Om het gezond te maken een zoete aardappel erbij met wat kruiden en chili knoflook olie
Om het carnivoor gehalte toch wat omhoog te brengen had de slager nog een lekker worstje liggen, tja dan dat stukje Zeeuwse spek er ook maar bij voor alle zekerheid

De garnalen op het laaste even mee laten zwemmen tussen deze jongens
Aardappel voorzien van zure room en lente uitjes ... et voila ... Het eindresultaat
