- Berichten
- 695
Hoi hoi..
Weer tijd voor shortribs.. deze keer weer simmentaler.
Dit waren ze nadat de vetjes en zilverskin er af is
Dit geheel voorzien van peper zout en een
knoflookje.. dit mag 24 uur in de koelkast.
De volgende dag rond een uur of 10..
Zo zag onze star of the show er uit..
Daar gaan we..
Na een uurtje werd het tijd voor een spraytje wiskey/appel azijn
Even spieken..
Al vlot werd de 70 graden aan getikt..heel vlot zelfs.. kleur was top.. tijd om in te pakken.
En hups..in de folie
Nou..de 93 graden ging wel heel snel..waar je meestal 6 uur nodig hebt.. zit ik nu op ietsje korter
Iets vroeger eten is geen ramp..maar dit slaat alles.. het was zelf al te vroeg voor bier..
Weer tijd voor shortribs.. deze keer weer simmentaler.
Dit waren ze nadat de vetjes en zilverskin er af is
Dit geheel voorzien van peper zout en een
knoflookje.. dit mag 24 uur in de koelkast.
De volgende dag rond een uur of 10..
Zo zag onze star of the show er uit..
Daar gaan we..
Na een uurtje werd het tijd voor een spraytje wiskey/appel azijn
Even spieken..
Al vlot werd de 70 graden aan getikt..heel vlot zelfs.. kleur was top.. tijd om in te pakken.
En hups..in de folie
Nou..de 93 graden ging wel heel snel..waar je meestal 6 uur nodig hebt.. zit ik nu op ietsje korter
Iets vroeger eten is geen ramp..maar dit slaat alles.. het was zelf al te vroeg voor bier..