- Berichten
- 695
Hoi hoi..
Nou de titel laat weinig aan de verbeelding over.. gister stonden er shortribs op de planning. Toch besloten om het vet en zilverskin te trimmen..
Mayo als binder gebruik.
Voorzien van een texas rub..op de WGA.
Blokje kers er bij..
Tussendoor even spieken..
Bij een graadje of 70 ingepakt en door laten garen tot 94 graden..
Prik test gedaan..boter zacht hoor..
Tijd om te rusten, in de folie, in de theedoek in de koelbox.
1.5 uur later.. tijd om te eten..
Erg lekker..1 van de zachtste shortribs die ik gemaakt hebt.. de rub was wel erg pittig..te Pittig zelfs voor mvr derksen.
Ik heb het uiteindelijk op een broodje met rauw kost gedaan. Hierdoor viel de pit weg.
In het vervolg zal ik ook de helft van de shortribs aanzienlijk minder rub geven..aangezien we dit vaker hebben gehad, dat het dan toch te pittig is voor haar.
Dank voor het lezen.
P.s.
Grafiekje voor de liefhebbers
Nou de titel laat weinig aan de verbeelding over.. gister stonden er shortribs op de planning. Toch besloten om het vet en zilverskin te trimmen..
Mayo als binder gebruik.
Voorzien van een texas rub..op de WGA.
Blokje kers er bij..
Tussendoor even spieken..
Bij een graadje of 70 ingepakt en door laten garen tot 94 graden..
Prik test gedaan..boter zacht hoor..
Tijd om te rusten, in de folie, in de theedoek in de koelbox.
1.5 uur later.. tijd om te eten..
Erg lekker..1 van de zachtste shortribs die ik gemaakt hebt.. de rub was wel erg pittig..te Pittig zelfs voor mvr derksen.
Ik heb het uiteindelijk op een broodje met rauw kost gedaan. Hierdoor viel de pit weg.
In het vervolg zal ik ook de helft van de shortribs aanzienlijk minder rub geven..aangezien we dit vaker hebben gehad, dat het dan toch te pittig is voor haar.
Dank voor het lezen.
P.s.
Grafiekje voor de liefhebbers