BasBQ
Beef en Steak

Short ribs

 
 

BasB

Kooltjesharker
Berichten
164
Vandaag voor het eerst short ribs gemaakt.

Afgelopen donderdagavond heb ik de short ribs uit de vriezer gehaald, om te ontdooien in de koelkast.
Vanochtend heb ik deze voorzien van Beef & Steak rub van crate goods.
Rond 9 uur vanochtend de barbecue aangestoken, om rond half 10 de short ribs erop te leggen (temperatuur 120 graden)
Als rookhout heb ik Whisky vat chunks van Napoleon toegevoegd (2 stuks).
Omstreeks 17.00 uur heb ik de short ribs eraf gehaald en geserveerd met gebakken aardappelen en sla.
Als sauce heb ik de Pitmaster X classic bbq saus gemaakt.

Erg tevreden met het resultaat, was zeer smaakvol en het vlees was heerlijk zacht.
3542eb9791072d0cf65a50e76f7d0c0a.jpg
2bd97b67a3651304e79e7048e1799d72.jpg
ad8011695f49f8b0286cfcdf88d7c405.jpg
0f56442ba1c492d9690d9c8d5d631945.jpg
00dd75fb7c89ccfd63a2618e958025f4.jpg
2bdcbd7a840e41501cfd1e56f66a1be3.jpg


Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
 
Dat ziet er lekker uit
 
  • Leuk
Waarderingen: BasB
Dat ziet er lekker uit!
 
  • Leuk
Waarderingen: BasB
Lekker man. Ligt hier ook nog in de vriezer. Grotre kans dat die er volgend weekend uit gaan.
 
  • Leuk
Waarderingen: BasB
Short ribs vergen wat tijd, maar zijn daarna ook smullerig.
 
  • Leuk
Waarderingen: BasB
Terug
Bovenaan Onderaan