BasBQ
Beef en Steak

Short ribs

 
 
 

Paddy

Stoker
Berichten
273
Nu de temperatuur naar tropisch schiet, is boven de hete bbq hangen zweten geblazen. Beter dus om low and slow te garen. Kunnen we in de tussentijd mooi blijven drinken (ook belangrijk met dit weer).

Op het menu staan short ribs. Dagje van tevoren in een rub gezet met peper, zout, knoflook-, uien- en paprikapoeder gedaan. Ik dacht er heel wat op gedaan te hebben, maar achteraf nog wel meer rub kunnen hebben.
Gerookt met hickory en eiken.
Was erg lekker met Jack daniels bbq saus.

31E798CE-56C5-4509-BBA0-F6EE01671ECD.jpeg

B9A294D4-EAE4-4E53-A5E5-7F03FCFCCBE9.jpeg

BA9CC0E8-58D5-4012-85E9-944822C60E9C.jpeg

C38C416A-06CA-4AD5-A1D4-74FC94E3FD8A.jpeg
 
Ziet er goed uit, heerlijk dat slow living met deze temperaturen
 
N8ets mis mee. Gaart bijna vanzelf.
 
Ziet er prima uit.
Enne, die aardappels met ham-/baconreepjes...?? Hebbie daar nog een receptje van @Paddy ??
 
Terug
Bovenaan Onderaan