BasBQ
Beef en Steak

Short ribs

Zipflip

Tondelzoeker
Berichten
11
Hallo,

Vandaag ben ik bezig met mijn eerste keer short ribs. Ik heb alleen een vraag met betrekking tot mijn stuk vlees. Er zit nogal een dik stuk vet op maar daarop weer een stuk vlees. Ik heb dit eraf gesneden maar daardoor is ook het stuk vlees los van de ribben. Ik heb dit stuk er nu los naast gelegd, doe ik daar slim aan?

Gr zip

20200627_093055.jpg


20200627_093053.jpg
 
Vet is smaak! Het vet zorgt er natuurlijk ook voor dat de rest niet uitdroogt.. Ik snij het er nooit af, want het krimpt vanzelf. Misschien met vleestouw weer erop binden?
 
Ik heb wel wat laten zitten inderdaad maar dit was een plakkaat van zo'n 2cm dik. In de meeste recepten zag ik wel dat het eraf werd gesneden vandaar dat ik dat ook heb gedaan.
 
Ik heb wel wat laten zitten inderdaad maar dit was een plakkaat van zo'n 2cm dik. In de meeste recepten zag ik wel dat het eraf werd gesneden vandaar dat ik dat ook heb gedaan.
En je komt er maar op 1 manier achter of je het goed hebt gedaan!
 
Terug
Bovenaan Onderaan