- Berichten
- 50
Gister was het lekker weer, dus de Q aan en een lekkere Short Rib erop
.
In de ochtend begonnen met het schoonmaken van de Rib, om 08:30 de Q aan en om 09:30 was de Rib om erop gelegd te worden. Temperatuur van de Q rond de 110 graden.
Om 17:00 was de temperatuur 95 graden, nog even in de alu folie en rond 17:30 was het etenstijd.
Tijd om de Rib uit te pakken.
De Q voorbereid met wokkels en Cherry hout snippers.
De Rib ingerubberd met Dry Rub Rund van Van Beekum.
Daarna op de Q en wachten maar
.
Na een aantal uur even kijken hoe die erbij ligt. Je begint de botten al te zien.
Weer na een aantal uur even kijken. Temperatuur was bijna 95 graden.
Het eindresultaat. We hebben het vervolgens gegeven met frietjes en farmer salade, heerlijk
.

In de ochtend begonnen met het schoonmaken van de Rib, om 08:30 de Q aan en om 09:30 was de Rib om erop gelegd te worden. Temperatuur van de Q rond de 110 graden.
Om 17:00 was de temperatuur 95 graden, nog even in de alu folie en rond 17:30 was het etenstijd.
Tijd om de Rib uit te pakken.
De Q voorbereid met wokkels en Cherry hout snippers.
De Rib ingerubberd met Dry Rub Rund van Van Beekum.
Daarna op de Q en wachten maar

Na een aantal uur even kijken hoe die erbij ligt. Je begint de botten al te zien.
Weer na een aantal uur even kijken. Temperatuur was bijna 95 graden.
Het eindresultaat. We hebben het vervolgens gegeven met frietjes en farmer salade, heerlijk
