Eergisteren voor het eerst short ribs gemaakt. Het idee was om ze een aantal uren te roken op mijn Weber MT 57cm met een mooi blokje beukenhout om ze vervolgens verder binnen in de oven te stoven in runderbouillon, rode wijnazijn, tomatenpuree, sojasaus, wortelen, ui, tijm en rozemarijn.
Erg blij met het eindresultaat! Niet de beste foto's omdat ik niet bewust bezig was met het vastleggen van deze kooksessie, maar wilde het toch ff delen
Alleen zout, peper en knoflookpoeder als rub gebruikt.
Resultaat na 4 uren roken op 110/120 graden.
Botermals na nog eens 3 uren in de oven op 130 graden!
Vandaag de restjes opgebakken en op een bolletje gegooid met een snelle zelfgemaakte coleslaw, genieten!
Erg blij met het eindresultaat! Niet de beste foto's omdat ik niet bewust bezig was met het vastleggen van deze kooksessie, maar wilde het toch ff delen

Alleen zout, peper en knoflookpoeder als rub gebruikt.
Resultaat na 4 uren roken op 110/120 graden.
Botermals na nog eens 3 uren in de oven op 130 graden!
Vandaag de restjes opgebakken en op een bolletje gegooid met een snelle zelfgemaakte coleslaw, genieten!