Brabants Braai Team
Tondelzoeker
- Berichten
- 3
Goede dag,
Normaal gesproken 'Braai" ik alles op mijn zelf gemetselde braai maar laatst een cursus koken op de kamado gevolgd met een collega. Nu wil ik dit weekend met mijn zwager het volgende proberen: Beef short ribs ok een kleine goedkope kamado zonder heat deflector.
Nu was mijn vraag (wellicht naar de bekende weg) is dit slim/reëel? Het zou zonden zijn als we de ribs verpesten, dan kunnen ze beter in de slowkooker of helemaal iets anders maken.
Ben benieuwd of jullie ideeën en of oplossingen hebben (jaja een heat deflector kopen)
Normaal gesproken 'Braai" ik alles op mijn zelf gemetselde braai maar laatst een cursus koken op de kamado gevolgd met een collega. Nu wil ik dit weekend met mijn zwager het volgende proberen: Beef short ribs ok een kleine goedkope kamado zonder heat deflector.
Nu was mijn vraag (wellicht naar de bekende weg) is dit slim/reëel? Het zou zonden zijn als we de ribs verpesten, dan kunnen ze beter in de slowkooker of helemaal iets anders maken.
Ben benieuwd of jullie ideeën en of oplossingen hebben (jaja een heat deflector kopen)