Barbecuemeneer had trek in een burger, dus heb ik lekker een Shoarmaburger gemaakt.
Van het broodje tot de burger, alles is zelf gemaakt.
Ik heb eerst een aantal burgerbroodjes gebakken, volgens een recept uit een boek over broodbakken.
Ondertussen heb ik het gehakt bereid en de burgers gemaakt. Ik heb gebruik gemaakt van half om half gehakt, en daar dus een aantal eetlepels shoarmakruiden doorheen gemixt.
Ik heb ervoor gekozen om de kaas meteen mee te nemen in de burger.
Daarom ook geraspte kaas gebruikt. Dat kun je ook nog goed zien op de foto.
Vervolgens de burgers lekker op de barbecue gelegd en afgegrilld. Daarna moesten ze nog iets langer indirect blijven liggen, want ze waren toch wel heel groot uitgevallen, en ik wilde ze ook niet zwartgeblakerd eten natuurlijk
Daarna lekker op het broodje gelegd en het broodje verder opgemaakt.
En hier nog een foto van het eindresultaat:
Van het broodje tot de burger, alles is zelf gemaakt.

Ik heb eerst een aantal burgerbroodjes gebakken, volgens een recept uit een boek over broodbakken.
Ondertussen heb ik het gehakt bereid en de burgers gemaakt. Ik heb gebruik gemaakt van half om half gehakt, en daar dus een aantal eetlepels shoarmakruiden doorheen gemixt.
Ik heb ervoor gekozen om de kaas meteen mee te nemen in de burger.
Daarom ook geraspte kaas gebruikt. Dat kun je ook nog goed zien op de foto.
Vervolgens de burgers lekker op de barbecue gelegd en afgegrilld. Daarna moesten ze nog iets langer indirect blijven liggen, want ze waren toch wel heel groot uitgevallen, en ik wilde ze ook niet zwartgeblakerd eten natuurlijk

Daarna lekker op het broodje gelegd en het broodje verder opgemaakt.
En hier nog een foto van het eindresultaat:
