- Berichten
- 28
Gisteren stond er samen met mijn beste kameraad een heuse vergelijkingssessie op de agenda. Op 2 verschillende apparaten werden 2 procureurs en 4 spareribs klaargemaakt. Procureurs om uiteindelijk om te toveren naar pulled pork (wedstrijd aanpak, dus in folie) en spareribs volgens 3,2,1. Ondertussen vond er ook nog een proeftest plaatst met 6 verschillende soorten donkere rum...het werd een memorabele avond
.
Een groot deel staat op de foto, maar er zijn ook wat zaken niet op de foto gekomen. Het is te raden hoe dat gekomen is..
Alles begint bij de slager:
Daarna het voorbereidende werk:
Regen..:
En de avond valt:
De rum test..
Om 15uur begonnen en na 6 uur eten! Mooie dikke ribs, heerlijk!
En nu wachten, wachten op de pulled pork:
Na 10.30uur wachten ging de pieper van de offset smoker, 88 graden!
Na 11.30uur die van de Weber. De procureur die op de smoker lag was 2,5 kilo die op de Weber 2,9. Nog een uurtje in de folie om te rusten.
En vannacht om 0330uur kon er weer gegeten worden..
Een top avond en nacht, voor herhaling vatbaar!

Een groot deel staat op de foto, maar er zijn ook wat zaken niet op de foto gekomen. Het is te raden hoe dat gekomen is..
Alles begint bij de slager:

Daarna het voorbereidende werk:








Regen..:

En de avond valt:


De rum test..


Om 15uur begonnen en na 6 uur eten! Mooie dikke ribs, heerlijk!

En nu wachten, wachten op de pulled pork:


Na 10.30uur wachten ging de pieper van de offset smoker, 88 graden!
Na 11.30uur die van de Weber. De procureur die op de smoker lag was 2,5 kilo die op de Weber 2,9. Nog een uurtje in de folie om te rusten.
En vannacht om 0330uur kon er weer gegeten worden..




Een top avond en nacht, voor herhaling vatbaar!