Beef en Steak

Scofan stelt zich voor

Scofan

Tondelzoeker
Berichten
2
Hallo allemaal,

Fijn dat ik toegelaten ben op het BBQ Genootschap.
Ik hoor er altijd veel over in de Podcast van NasQ en Noskos, dus wilde wel eens zien wat het is.

Zelf in het bezit van een Weber Kettle 57cm en ben het barbecueën wat aan het ontdekken.
Diverse bereidingen al gedaan en pizza is wel favoriet, maar ook diverse low and slow bereidingen zijn een succes gebleken.
Zelfs af en toe voor AVG de bbq aansteken om een stukje vlees te maken, gebeurd ook nog geregeld (bij droog weer).

Ik heb de BBQ buiten staan, maar als ik hem niet gebruik, staat hij in de garage, een overkapping heb ik niet, maar is nog wel een wens.
Hierdoor gebruik ik de bbq alleen bij droog weer.

Vlees haal ik veel lokaal bij de slagers en soms voor gemak bij de online slager (of als de lokale slager het niet heeft op kort termijn).
 
Hi Scofan, veel plezier hier!
 
Welkom!
 
Welkom Scofan, veel plezier en inspiratie toegewenst!
 
Welkom Scofan
 
Hoi Scofan, welkom bij het Genootschap
 
Ha Scofan.
Lekker aan de slag met de W57
 
Terug
Bovenaan Onderaan