BasBQ
Beef en Steak

Schouder karbonaad.

 
 
 

riona

Gemarineerd
Berichten
1.913
Twee schouder karbonade.
001boq.jpg

Wat kruiden van de Lidl
003ouo.jpg

Tot 77 graden en dan er af.
007dlw.jpg

Zien er goed uit en zijn lekker.
008wct.jpg
 
Zien er lekker uit zo! Zo te zien heb je ze indirect gedaan, hoe lang en tot welke kerntemperatuur? Want dit zijn normaal stukjes vlees die je even laat sudderen in de pan.
 
noskos zei:
Zien er lekker uit zo! Zo te zien heb je ze indirect gedaan, hoe lang en tot welke kerntemperatuur? Want dit zijn normaal stukjes vlees die je even laat sudderen in de pan.
Ik heb het direct gedaan het heeft hooguit 20 min geduurt waren mals en lekker,ik heb wel eerst de ene kant naar de 70 graden laten gaan en toe de andere kant het zelfde.Ik doe ze ook vaak in de oven onder de gril ook zo klaar .
 
OK, andere techniek, ga ik ook een keertje proberen!
 
noskos zei:
OK, andere techniek, ga ik ook een keertje proberen!

Dat is het leuke van schouderkarbonade. Je kunt ze sudderen, of bakken, of een combi van beide.
Is ook lekker eerst sudderen in een marinade of saus en als ze klaar zijn nog even boven de kolen aanzetten.
 
Dit is inderdaad een veelzijdig stukje vlees, zo veel mogelijkheden
Deze zien er ook goed uit
 
Terug
Bovenaan Onderaan