- Berichten
- 1.649
Vandaag "gezonde" maaltijd. Scholfilet in serranoham gewikkeld, vervolgens tot 60 gr op cederhouten plankje laten garen. Heerlijk op een bedje van gesmoorde prei. Q had een temperatuur van 160 graden, na 25 min konden we eten. Schol met het zoutige en ietwat rokerige ham was heerlijk. Gaan we vaker maken.
Volgende keer maal ik wat zongedroogde tomaten fijn en smeer die dan eerst op de scholfilet. Wat fijn gesneden zwarte olijven er bij zouden het ook goed doen. Of ....verse pesto maken en daarmee de filets insmeren. Kortom, genoeg mogelijkheden voor dit lekkere visje

Schol inpakken

Op het plankje...

Ieder 1,5 visje en wat gesmoorde prei

De filet was precies goed
Volgende keer maal ik wat zongedroogde tomaten fijn en smeer die dan eerst op de scholfilet. Wat fijn gesneden zwarte olijven er bij zouden het ook goed doen. Of ....verse pesto maken en daarmee de filets insmeren. Kortom, genoeg mogelijkheden voor dit lekkere visje

Schol inpakken

Op het plankje...

Ieder 1,5 visje en wat gesmoorde prei

De filet was precies goed