- Berichten
- 2.588
Ik was in de volle overtuiging dat ik een rollade uit de vriezer had gehaald. Na het ontdooien vond ik de kleur toch wel erg bleek en duidelijke lange draden/vezels......hmmm dat bleek dus een schnitzel te zijn.
Achteraf had ik uiteraard het labeltje moeten lezen welke ik er zelf op heb gedaan om bovenstaande dus te voorkomen... :-/
Ach ja hier verzinnen we ook wel weer iets op.
Het vlees:

In plakken:

Pesto erop:

Zon gedroogde tomaten:

Italiaanse kruiden, parmaham en pijnboompitten:

Opgerold, touwtje erom en nog even ingesmeerd met pesto.


Op de Q ermee met een beetje beukenhout:


Klaarie:




Was erg lekker van smaak. Volgende keer de plakken dunner snijden of dunner slaan. Schnitzel wordt al snel droog. Als de plakken dan ook nog aan de dikke kant zijn kan dat wel minder zijn.
Al met al heerlijk gegeten en voor herhaling vatbaar.
Achteraf had ik uiteraard het labeltje moeten lezen welke ik er zelf op heb gedaan om bovenstaande dus te voorkomen... :-/
Ach ja hier verzinnen we ook wel weer iets op.
Het vlees:

In plakken:

Pesto erop:

Zon gedroogde tomaten:

Italiaanse kruiden, parmaham en pijnboompitten:

Opgerold, touwtje erom en nog even ingesmeerd met pesto.


Op de Q ermee met een beetje beukenhout:


Klaarie:




Was erg lekker van smaak. Volgende keer de plakken dunner snijden of dunner slaan. Schnitzel wordt al snel droog. Als de plakken dan ook nog aan de dikke kant zijn kan dat wel minder zijn.
Al met al heerlijk gegeten en voor herhaling vatbaar.