BasBQ
Beef en Steak

Schaap Ribs vraagje

 
 
 

harlin

Kooltjesharker
Berichten
214
Ik heb nu "spareribs" van lam in de UDS liggen, afgelopen weekeinde was ik op Texel en heb bij 'de' slager Go?nga lekkere ribbetjes meegenomen. Receptje uit het boek Pitt Cue gaat goed komen.

Ik wil eigenlijk het zaterdag ook serveren tijdens een etentje, kan ik de racks sealen zodat ik ze zaterdag kan opdienen?
Zoja na de garing in de UDS of moet ik ze helemaal afmaken, dus de laatste stap met saus en al?

Foto's volgen nog in een apart topic.
 
Je maakt alsware dus zelf voorgegaarde spareribs. Dus dat moet kunnen.
Laatste stap is dan vaak enkel nog een periode op temperatuur brengen.
Ik zou het aflakken met saus pas op de dag zelf doen, maar dat is puur een onderbuik gevoel
 
Terug
Bovenaan Onderaan