BasBQ
Beef en Steak

Sate van de haas (nou ja, eigenlijk varken)

Nosmo

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.728
Makkelijke vrijdag vandaag dus niet al te veel gepruts.
Er lagen nog twee varkens haasjes in de vriezer die eigenlijk op moesten dus daar moest maar wat lekkers van gemaakt worden.

Stukjes knor met "zie maar, doe maar wat" marinade in een zakje.
Sate1.jpg


Sateetjes van geregen.
Sate2.jpg


De WGA was net groot genoeg.
Sate3.jpg


Can you smell that? it smells guuud..!
Sate4.jpg


Niet te veel mee klooien, lekkere frietjes erbij en echte mayo.
Sate5.jpg




Alles is op gegaan ;)
 

Leo

Forum Meubilair
 
 
 
Berichten
11.363
grote jongen.
Wat bedoel je met echte mayonaise? zelf gemaakt?
 

Nosmo

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.728
Ik bedoel mayonaise, geen frietsaus of light rotzooi. Deze kwam uit zo'n ouderwetse metalen tube uit Zaandam.
 

HHR

Pitmaster
 
 
 
Berichten
613
lekker hoor.
 

Dominique

BBQ Junkie
 
 
 
Berichten
6.753
Fijn bordje eten, ik krijg hier weer trek van. Ben enorm van de sate ?n ook van de mayo. Wel zelfgemaakt offcourse :)
 

Nosmo

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.728
Het was makkelijke vrijdag h?! Daar ga ik echt geen mayo voor maken 8)
 

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
18.692
Ziet er goed uit, daar mag je me 's nachts voor wakker maken.
 

RoBBQ

Stoker
 
 
Berichten
392
Ziet er goed uit uit.
Tijd om een nieuwe doos te halen 8)
 

Dominique

BBQ Junkie
 
 
 
Berichten
6.753
Nosmo zei:
Het was makkelijke vrijdag h?! Daar ga ik echt geen mayo voor maken 8)
Met de Bamix 15 seconden werk hoor. Maar ik snap je wel, als je het niet standaard maakt, is het weer iets extra, en soms wil je gewoon aanvallen.
 

Abraham

Pitmaster
 
 
 
 
Berichten
919
Verbaast me niets.. dat alles is opgegaan...
 
F

Forcerecon

Gast
Stokkies zijn en blijven lekker. Heb ze zelf ook gemaakt vandaag.
 

Boldeagle

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
4.066
Sateetje blijft lekker, kan er niet genoeg van krijgen met m'n zelfgemaakte pindasaus
 
Bovenaan Onderaan