- Berichten
- 68
Gister voor het eerst sat? lemak gemaakt. Een dag tevoren het spek in de marinade gedaan, heb hiervoor het recept genomen van bbq-helden.
http://bbq-helden.nl/recepten/sate-lemak-spek/
Ik heb hierbij 2 x de hoeveelheid ingredi?nten gebruikt, het was een stuk buikspek van 1100 gram.
Na een nacht in de koeling was het dan zover
De sat? eerst indirect gegaard tot een temperatuur van +/- 62 graden
Hierna nog even door de resterende marinade en daarna af grillen boven het vuur
Het resultaat was om je vingers bij op te eten, heerlijk met wat pikante pindasaus en een koud biertje binnen handbereik
http://bbq-helden.nl/recepten/sate-lemak-spek/
Ik heb hierbij 2 x de hoeveelheid ingredi?nten gebruikt, het was een stuk buikspek van 1100 gram.
Na een nacht in de koeling was het dan zover
De sat? eerst indirect gegaard tot een temperatuur van +/- 62 graden
Hierna nog even door de resterende marinade en daarna af grillen boven het vuur
Het resultaat was om je vingers bij op te eten, heerlijk met wat pikante pindasaus en een koud biertje binnen handbereik