Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik ben nog niet toegekomen aan het roken van vis, maar misschien dat je hier wat aan hebt? http://forum.sausagemaking.org/viewtopic.php?t=1650
Makreel en sardines zijn beide vette vissen, dus het roken hiervan is min of meer hetzelfde.
Interessante linkjes die ga ik zeker even doorlezen! Ik had zelf ook al het stuk over haring roken op de site van smokey John gevonden. Ik verwacht dat sardientjes wat korter in het zout kunnen aangezien ze wat kleiner zijn.
@Marieken: ik ga het zeker proberen, misschien meteen wat verschillende batches om te kijken wat het beste werkt.
@Vuurvlieg: warm roeken is inderdaad ook een optie, misschien die ook meteen maar in het vergelijk meenemen
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.