Gisteren een stuk rundermuis gehaald, rosbief was er niet meer. Als beginnend bbq’er een recept van internet geplukt. Recept was niet geheel goed naar mijn mening, maar de smaak was niet minder. in het recept stond dat ik een mix moest maken met 5 gram mosterd en 5 gram bloem plus peper en zout. Dit werd 1 droge brei waar ik weinig mee kon. Een braadslede heb ik nog niet aangeschaft dus de wortelen en uien in een aluminium bak gelegd met daar bovenop het vlees. Erg weinig vocht vrij gekomen waardoor de wortelen niet echt zacht waren, maar weet ook niet of dit de bedoeling was . Ze waren nu met een bite en smaak was goed. Vlees was heerlijk, maar niet heel erg bruin aan de buitenkant.
Hier de link van het recept: https://beefensteak.nl/recepten/rosbief-met-wortelen-en-jus/
Foto’s:
Hier de link van het recept: https://beefensteak.nl/recepten/rosbief-met-wortelen-en-jus/
Foto’s: