- Berichten
- 351
Ik moet morgen de bbq bedienen, een vrij kleine gas bbq.
een van de eerste gangen is een mooi compleet, mini broodje hamburger.
Alle garnituur er op natuurlijk dus moet goed komen, de hamburgers zijn ca 6 cm doorsnede en ik wil ze 3 tot max 4 cm dik hebben.
nu moet ik er in korte tijd veel klaar maken op een kleine bbq, dus ik dacht sous vide voorgaren en alleen nog even op hete bbq dicht schroeien.
De tijden en temp voor een hamburger die ik tegen kom verschillen nog al....wat is jullie mening?
Gr John.
een van de eerste gangen is een mooi compleet, mini broodje hamburger.
Alle garnituur er op natuurlijk dus moet goed komen, de hamburgers zijn ca 6 cm doorsnede en ik wil ze 3 tot max 4 cm dik hebben.
nu moet ik er in korte tijd veel klaar maken op een kleine bbq, dus ik dacht sous vide voorgaren en alleen nog even op hete bbq dicht schroeien.
De tijden en temp voor een hamburger die ik tegen kom verschillen nog al....wat is jullie mening?
Gr John.