BasBQ
Beef en Steak

Runderbraadstuk

 

JelmerL

Vuurmaker
Berichten
58
Heb zojuist bij de C1000 om de hoek een runderbraadstuk gekocht van ongeveer anderhalve pond.

Heeft er iemand een goed idee hoe ik deze kan klaarmaken op de BBQ?
Heb al gezocht naar de engelse benaming, maar de oorsprong van het vlees is onduidelijk, kan volgens mij van verschillende delen van het rund komen. Dacht zelf aan een Roast Beef?

 
Ligt er inderdaad aan wat voor stuk het is, is het echt iets dat moet sudderen dan is low en slow de juiste manier, is het iets dat je op hoog vuur moet doen dan is grillen de manier.

Het is altijd lastig met dat soort benamingen, braadstuk, je hebt geen idee van welk deel het komt :D

Ik zou bijna zeggen, hup in stukjes en in de chili...
 
noskos zei:
Ligt er inderdaad aan wat voor stuk het is, is het echt iets dat moet sudderen dan is low en slow de juiste manier, is het iets dat je op hoog vuur moet doen dan is grillen de manier.

Het is altijd lastig met dat soort benamingen, braadstuk, je hebt geen idee van welk deel het komt :D

Ik zou bijna zeggen, hup in stukjes en in de chili...

hij wil het op de bbq Dennis  :D
 
Dutch oven op de BBQ!
 
yes yes yes
 
Terug
Bovenaan Onderaan