J
Jasper
Gast
Dag allen,
Ik ben op zoek naar advies betreft dit stukje vlees dat ik vandaag bij de slager heb laten snijden.
Dit is de eerste keer dat ik runder ribben wil low&slowen maar mijn stukje vlees ziet er wat anders uit dan ik had verwacht.
Op internet vind ik alleen maar mooie vierkante stukken van gelijke dikte. Nu weet ik niet precies wat ik met mijn stuk aan moet.
Zoals ik het zie heb ik eerste een laag vlees die halverwege de ribben stopt. Daarbovenop ligt weer een laag vlees over alle ribben.
Hoe krijg ik nu alle ribs gelijk gegaard?
Alvast bedankt!
Ik ben op zoek naar advies betreft dit stukje vlees dat ik vandaag bij de slager heb laten snijden.
Dit is de eerste keer dat ik runder ribben wil low&slowen maar mijn stukje vlees ziet er wat anders uit dan ik had verwacht.
Op internet vind ik alleen maar mooie vierkante stukken van gelijke dikte. Nu weet ik niet precies wat ik met mijn stuk aan moet.
Zoals ik het zie heb ik eerste een laag vlees die halverwege de ribben stopt. Daarbovenop ligt weer een laag vlees over alle ribben.
Hoe krijg ik nu alle ribs gelijk gegaard?
Alvast bedankt!