- Berichten
- 163
Voor het eerst de WGA op gas gebruikt met daarin de flavorbar die ik van @rsoeteman overgenomen had.
Ding werkt prima, alleen heb ik niet de originele regelknop, dus die moet ik nog ergens op de kop zien te tikken, want nu is het erg moeilijk om te bepalen "hoeveel gas je geeft".
Dus mocht iemand nog een kapotte WGA op gas hebben staan, dan zou ik erg blij worden van de regelknop
De AH runder braadworstjes ontdaan van het velletje, ze opengesneden en gevlinderd en aan een kant nog wat Beafalicious rub erop gedaan.
Afbakbroodjes in de oven gedaan en wat uienringetjes en paprika in de koekenpan gebakken.
BBQ aangestoken, maar door de flavorbar kun je erg moeilijk zien of hij het nou doet of niet, dus die even opgetilt zodat ik de vlammetjes kon zien.
Worstjes erop, eerst deksel dicht en toen nog even zonder deksel, en ik kan wel zeggen dat het erg goed bevalt voor de eerste keer bbq-en zonder houtskool.
Het vet dat op de flavorbar drupte werd meteen verbrand, waardoor je toch dat roostersmaakje proefde, heerlijk.
Broodje opengesneden, ui en paprika erop, vlees erop, nog een beetje ui en paprika en afgetopt met een klein streepje Noskos bbq saus.
Halverwege het broodje nog even snel een foto gemaakt, voordat het helemaal op was.
Ik heb nog een worstje over, dus ik ben bang dat ik die morgen maar even ga maken voor de lunch; heerlijk!
Ding werkt prima, alleen heb ik niet de originele regelknop, dus die moet ik nog ergens op de kop zien te tikken, want nu is het erg moeilijk om te bepalen "hoeveel gas je geeft".
Dus mocht iemand nog een kapotte WGA op gas hebben staan, dan zou ik erg blij worden van de regelknop

De AH runder braadworstjes ontdaan van het velletje, ze opengesneden en gevlinderd en aan een kant nog wat Beafalicious rub erop gedaan.
Afbakbroodjes in de oven gedaan en wat uienringetjes en paprika in de koekenpan gebakken.
BBQ aangestoken, maar door de flavorbar kun je erg moeilijk zien of hij het nou doet of niet, dus die even opgetilt zodat ik de vlammetjes kon zien.
Worstjes erop, eerst deksel dicht en toen nog even zonder deksel, en ik kan wel zeggen dat het erg goed bevalt voor de eerste keer bbq-en zonder houtskool.
Het vet dat op de flavorbar drupte werd meteen verbrand, waardoor je toch dat roostersmaakje proefde, heerlijk.
Broodje opengesneden, ui en paprika erop, vlees erop, nog een beetje ui en paprika en afgetopt met een klein streepje Noskos bbq saus.
Halverwege het broodje nog even snel een foto gemaakt, voordat het helemaal op was.
Ik heb nog een worstje over, dus ik ben bang dat ik die morgen maar even ga maken voor de lunch; heerlijk!