- Berichten
- 201
Hallo, hierbij wil ik mij voorstellen.
Mijn naam is Rudi en ben 49 jaar. Sinds vaderdag ben ik amateur bbqer.
Het plan was om te gaan bbqen maar ik wilde niet het "het stokjes draaien" op het menu zetten. Na wat zoekwerk ben ik uitgekomen bij een Weber. Na wat oefenen met wat hoogte en diepte punten kan ik me aardig redden. Voor vandaag staat er een mooie fricandaeu op het programma. De fricandaeu ligt al een tijdje in een pekeloplossing, dus ik verwacht er veel van. Over de marinade ben ik nog aan het nadenken. Iets met honing of zo.
Mochten er nog mensen zijn met een goed idee dan hoor ik dat graag.
Groeten uit het midden.
Mijn naam is Rudi en ben 49 jaar. Sinds vaderdag ben ik amateur bbqer.
Het plan was om te gaan bbqen maar ik wilde niet het "het stokjes draaien" op het menu zetten. Na wat zoekwerk ben ik uitgekomen bij een Weber. Na wat oefenen met wat hoogte en diepte punten kan ik me aardig redden. Voor vandaag staat er een mooie fricandaeu op het programma. De fricandaeu ligt al een tijdje in een pekeloplossing, dus ik verwacht er veel van. Over de marinade ben ik nog aan het nadenken. Iets met honing of zo.
Mochten er nog mensen zijn met een goed idee dan hoor ik dat graag.
Groeten uit het midden.