marcvdeijk
Tondelzoeker
- Berichten
- 10
Hoi allen,
ik heb deze week mijn rotisserie binnen gekregen en deze meteen uitgetest!
Omdat ik half Mexicaans ben wilde ik graag zo dicht mogelijk bij de originele tacos al pastor komen, wat vrij aardig gelukt is!
Over de uitvoerig had ik wel wat vragen, wellicht dat iemand hier ervaring meet had. Ik begon zoals je kan zien in de foto hieronder met het spit in het midden met daaronder een lekbak, en aan beide kanten kolen zodat het vlees aan twee kanten wordt gebraden. Probleem is dat dit erg lang duurde en vlees niet mooi knapperig werd en het erg lang duurde.
Vervolgens plaatste ik de kolen in het midden zodat de hele spies werd gedekt met directe warmt. Probleem hier is dat het vlees dan lekt op de kolen. Dit loste ik op om een lekbak te plaatsen, maar zo gaat dan weer de directe warmte verloren.
Wat denken jullie dat de beste oplossing is hier?
ik heb deze week mijn rotisserie binnen gekregen en deze meteen uitgetest!
Omdat ik half Mexicaans ben wilde ik graag zo dicht mogelijk bij de originele tacos al pastor komen, wat vrij aardig gelukt is!
Over de uitvoerig had ik wel wat vragen, wellicht dat iemand hier ervaring meet had. Ik begon zoals je kan zien in de foto hieronder met het spit in het midden met daaronder een lekbak, en aan beide kanten kolen zodat het vlees aan twee kanten wordt gebraden. Probleem is dat dit erg lang duurde en vlees niet mooi knapperig werd en het erg lang duurde.
Vervolgens plaatste ik de kolen in het midden zodat de hele spies werd gedekt met directe warmt. Probleem hier is dat het vlees dan lekt op de kolen. Dit loste ik op om een lekbak te plaatsen, maar zo gaat dan weer de directe warmte verloren.
Wat denken jullie dat de beste oplossing is hier?