Beef en Steak

Rotisserie Shoarma

 
 

KamadoNovice

Pitmaster
Berichten
867
Vandaag op de nieuwe aanwinst zelf shoarma gemaakt. Procureur in plakken snijden, kruiden erop, paar uur laten intrekken en dan op de spies. Beetje bijsnijden en vastzetten en dan draaien maar. Temp wat lager ingestoken en na 35 min lekbak gezet. Heel erg goed gelukt deze sessie. Kruiden kwamen goed door en nadat in stukjes was gesneden een paar heerlijke broodjes. Lekkerste shoarma tot heden. Totaal geen vet. Groot succes hier in Lisse.
da2abb4d52ca0a2e9de41680a7c7e426.jpg
fe399cde161521e775469dfef84088ca.jpg
24b6f6a5af80878db4d3a90031dc2d34.jpg
4b0008e6043dad3c81d368483b24fb3b.jpg
342fb04eee22d861137dfa9826fca909.jpg
e3380f2a8343c8fbf431f182e6c3c655.jpg
e2e3c9dcc798bf748d751adb1a2b6e16.jpg

Volgende keer eens met kippendijen of lamsvlees proberen maar dit vlees ging prima


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Alweer zoiets lekkers  :)
 
Altijd lekker.
 
Dat ziet er goed uit. Niet afgesneden in lagen?
 
Ziet er goed uit zeg! Joetisserie staat op 't lijstje :D
 
Dat is hele mooie shoarma geworden :) ik zou voor de volgende keer voor lam gaan, shoarma van lam is zo verschrikkelijk lekker, eigenlijk alles van/met lam is super :D
 
BensBQ zei:
ziet er toppie uit, vrees dat je nog veel plezier gaat beleven met het spit :)
Dat denk ik ook. Zag trouwens jouw filmpje nog van Dec17 ook met gyros. Lekker toch
 
Terug
Bovenaan Onderaan