T
Tessa1980
Gast
Hallo.
Ik heb nu 2 x rosbief gemaakt op mijn BGE. Eerste x met 48 graden eraf maar heb ik hem vrij lang laten rusten. Die was echt Well Done.
Gister poging 2 48 graden eraf laten rusten met kerntemp er nog in bij 53 graden gaan snijden.
Ook deze was te Well Done wel ietsje rose nog van binnen, maar dat mag geen naam hebben. Kortom zonde dus. Ik wil hem toch graag wat roder.
Maar wat doe ik verkeerd. Het lijkt mij toch dat een kerntemp van 48-53 eigenlijk een roder resultaat had moeten :-/geven.
Maar ik heb er nog niet zo heel veel verstand van dus help mij :-*
Ik heb nu 2 x rosbief gemaakt op mijn BGE. Eerste x met 48 graden eraf maar heb ik hem vrij lang laten rusten. Die was echt Well Done.
Gister poging 2 48 graden eraf laten rusten met kerntemp er nog in bij 53 graden gaan snijden.
Ook deze was te Well Done wel ietsje rose nog van binnen, maar dat mag geen naam hebben. Kortom zonde dus. Ik wil hem toch graag wat roder.
Maar wat doe ik verkeerd. Het lijkt mij toch dat een kerntemp van 48-53 eigenlijk een roder resultaat had moeten :-/geven.
Maar ik heb er nog niet zo heel veel verstand van dus help mij :-*