- Berichten
- 7.146
Gisteren bij het opruimen van de vriezer nog een stukje rosbief en een pakje gua bao tegengekomen...
Omdat de rosbief uit Szechuan (http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=6449.0) nog op de todo stond, besloten om deze te gaan maken, en met succes!



Na ruim anderhalf uur op 110gr, was de kern 47:

Nog heel even boven de kolen:

Wat bundelzwammen gebakken in sesamolie, een scheutje soyasaus en een teentje knoflook uit de knijper


Geserveerd op een Gua Bao, met bundelzwam, lente-ui en een drupje oestersaus:


Best lekker gegeten....
Omdat de rosbief uit Szechuan (http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=6449.0) nog op de todo stond, besloten om deze te gaan maken, en met succes!



Na ruim anderhalf uur op 110gr, was de kern 47:

Nog heel even boven de kolen:

Wat bundelzwammen gebakken in sesamolie, een scheutje soyasaus en een teentje knoflook uit de knijper


Geserveerd op een Gua Bao, met bundelzwam, lente-ui en een drupje oestersaus:


Best lekker gegeten....
