BasBQ
Beef en Steak

Rosbief met ovengroente

 
 
 
 

picosuma

Gerijpt
Berichten
2.708
Vandaag van een stuk runder achterhuis rosbief gemaakt.
Het stuk ingesmeerd met dijonmosterd ,rozemarijn,thijm,verse knoflook,zout en peper.
Bbq indirect 100/110 graden kerntemperatuur naar ongeveer 43 graden.
Dan het vlees eraf en de bbq opstoken en dan vlees aan alle kanten lekker grillen.
10 min rusten en dunne plakken snijden .
Het was prima gelukt lekker met ovengroente uit de binnenoven ( had ook op de bbq gekund ) het smaakte heerlijk
Maar de foto?s zeggen meer

96c76a126341c07fac7429e9d238b264.jpg

Met de kruiden erop
98acd97e00c4ed3660f53f2efe6ca1ac.jpg


Op de bbq met wat rook
27c89a1928c8e42566d02671a1b56262.jpg


Ondertussen een garnalen cocktail op gegeten met toast
0778f70bda40aa0113c433133d173f80.jpg


Even afgrillen
c416c490ebf081644f21f53b21a8f0c6.jpg


Nu even rusten
8b13e5be4602eeb8089f41d9999a3f35.jpg


Dat ziet er toch mooi uit
f6aa7ee00de62a7d96c3f84e5f214262.jpg


En dan het bordje
fc830c9673dac6bdc072e5379f68601a.jpg
 
mooi bordje zo. ziet er lekker uit
 
Prachtige garing, heerlijk!
 
Heerlijk bord eten hoor. En idd wat een mooie garing. Heerlijk roze van binnen.
Deze zal op de lijst met goede voornemens komen vrees ik
 
Ziet er prima uit, lever je ook aan huis. :D
 
Ziet er lekker uit!

(Is dit nou een 'mager' stukje vlees? )
 
De rosbief ziet er echt ongelofelijk goed uit zeg! Daar had ik wel een stukje van willen proeven.
 
Dank jullie wel was ook erg blij zoals hij gelukt was .
 
Terug
Bovenaan Onderaan