- Berichten
 - 286
 
Nu heb ik recent rookvellen gekregen, die je zou kunnen weken in water/whisky/wijn etc.
Ik weet eigenlijk nog niet zo goed wat ik hier allemaal mee kan. Iemand ervaring? Ideeën? Inspiratie?
Van de week eens uitgeprobeerd met 2 runderworsten en moet zeggen, indirect zo een mooie rooksmaak. Daarna wel even afgegrild, anders is het een heel zacht worstje. Helaas al op voor de foto van het eindresultaat.
 
		
		
	
	
		
	
		
	
Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk
	
		
			
		
		
	
				
			Ik weet eigenlijk nog niet zo goed wat ik hier allemaal mee kan. Iemand ervaring? Ideeën? Inspiratie?
Van de week eens uitgeprobeerd met 2 runderworsten en moet zeggen, indirect zo een mooie rooksmaak. Daarna wel even afgegrild, anders is het een heel zacht worstje. Helaas al op voor de foto van het eindresultaat.
	
	Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk
			
				Laatst bewerkt: