- Berichten
- 372
Hallo,
Ik ben op YouTube wat filmpjes aan het bekijken over BBQ. Nu ziet ik het gebruik van rookhout op verschillende manieren terug komen.
1. Het verwerken in de snake. Soms met 1 blokje vooraan.
Dit lijkt mij oncontroleerbaar en vooral t eerste blokje gaat niks doen?
2. Het toevoegen met het vlees er op leggen.
Deze methode gebruik ik zelf. Handig met het schanier rooster.
3. Het op het rooster leggen met het vlees.
Nu denk ik dat de rook het vlees niet helemaal "inpakt" met name de onderkant.
Wat is nu eigenlijk de beste manier,
Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
Ik ben op YouTube wat filmpjes aan het bekijken over BBQ. Nu ziet ik het gebruik van rookhout op verschillende manieren terug komen.
1. Het verwerken in de snake. Soms met 1 blokje vooraan.
Dit lijkt mij oncontroleerbaar en vooral t eerste blokje gaat niks doen?
2. Het toevoegen met het vlees er op leggen.
Deze methode gebruik ik zelf. Handig met het schanier rooster.
3. Het op het rooster leggen met het vlees.
Nu denk ik dat de rook het vlees niet helemaal "inpakt" met name de onderkant.
Wat is nu eigenlijk de beste manier,
Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk