BasBQ
Beef en Steak

Rood en sappig: Angus Rib Eye

 
 
 

SpiKeY

Pitmaster
Berichten
537
Vandaag op het menu Angus Rib Eye van de lokale slager in Arnhem. Kwa dikte schat ik 1,5 cm. Volgende keer ga ik voor 2,5cm. ;)
IMG_20170424_170622_zpsn2793rof.jpg

Na x-aantal uren uit de verpakking + zout na smaak...
IMG_20170424_171021_zpszqayj6xp.jpg

Voor onderstaande resultaat heb ik per kant  2 minuten gedaan en even indirect laten rusten tot het bereiken van 59 graden. 54 graden vind ik persoonlijk te sappig ;)
IMG_20170424_172645_zpsdkaohpox.jpg

IMG_20170424_172728_zpseb5etssk.jpg

Wij hebben genoten.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

 
Die zien er lekker uit! Krijg spontaan behoefte aan een midnight snack :)
 
Lekker hoor !
 
stuur maar op  :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan