- Berichten
- 2.686
Vandaag de eerste run op de Stove .
Een simpel gerecht maar hier zeer geliefd.
Ingrediënten:
600 gr kippendij
Rub ( naar eigen keuze)
4 x knoflook teen
2 x groente bouillon blokjes in 750 ml water
2x rode ui
750ml tomaten passata
200 ml kookroom
Peterselie
Parmezaanse kaas geraspte of vlokken
400 gr pasta.
Eikenblad sla melange.
Eerst de kip direct grillen .
Daarna de ui en knoflook aan fruiten in de Do.
Voeg de bouillon en passata met room toe.
Door koken tot de pasta gaar is .
Afmaken met de kaas , peterselie, en sla .
De Stove werkt echt perfect en is goed te regelen.
En heel anders werken dan een kamado
lekker spelen met vuur echt een leuke toevoeging en zeer zuinig in hout verbruik en vooral kolen (geen).
Aansteken gaat eenvoudig, hout op het brandrooster en aanmaak blokjes op de asla
er onder schuiven.
Een simpel gerecht maar hier zeer geliefd.
Ingrediënten:
600 gr kippendij
Rub ( naar eigen keuze)
4 x knoflook teen
2 x groente bouillon blokjes in 750 ml water
2x rode ui
750ml tomaten passata
200 ml kookroom
Peterselie
Parmezaanse kaas geraspte of vlokken
400 gr pasta.
Eikenblad sla melange.
Eerst de kip direct grillen .
Daarna de ui en knoflook aan fruiten in de Do.
Voeg de bouillon en passata met room toe.
Door koken tot de pasta gaar is .
Afmaken met de kaas , peterselie, en sla .
De Stove werkt echt perfect en is goed te regelen.
En heel anders werken dan een kamado
lekker spelen met vuur echt een leuke toevoeging en zeer zuinig in hout verbruik en vooral kolen (geen).
Aansteken gaat eenvoudig, hout op het brandrooster en aanmaak blokjes op de asla
er onder schuiven.
Laatst bewerkt: