Beef en Steak

Rollade worstworkshop 31-10

 
 
 
 
 

Ceriel

BBQ Junkie
Berichten
7.148
Hilke had tijdens de workshop ook nog een rollade uitgesneden en geknoopt, deze was door Martijn al van binnen gekruid.



De buitenkant met pezo gekruid en opgeleukt met wat rozemarijn, tijm en plakjes knoflook. Daarna op de Q (160gr) met een stukje appelhout





Na een uur sjalottenpartjes en geplette knoflooktenen in olie toegevoegd, en na 2 uur was-ie klaar (kern73):





Gegeten met een pruimensausje, krulfriet en witlofschotel (http://www.24kitchen.nl/recepten/witlofschotel).



Zou zomaar op de kerstdis kunnen verschijnen... ;)
 
Ziet er smakelijk uit! Lekker.
 
Jorte zei:
Ziet er lekker uit, maar is kern 73 niet erg gaar?
Nu ik de kerntemperaturen lijst zie wel  :blush:. Resultaat was gelukkig mals en sappig, wellicht doordat het schoudervlees was.
 
Mooi resultaat mensen!!
 
lust ik ook
 
Ziet er super uit.  Die gaat op het kandidatenlijstje voor Kerstmis...
 
Ziet er zeer smaakvol uit, lekker ook met die witlof.....En ook weer mooi vast gelegd.
 
Mooi rolletje hoor.
Dat lust ik ook wel
 
Terug
Bovenaan Onderaan