BasBQ
Beef en Steak

Rollade met gevulde paprika

Erwin85

Vuurmaker
Berichten
52
Vandaag lekker een rollade ;D op 110 graden ingesmeerd met lynchburg en op het laatst ingesmeerd met swineapple sauce. Gevulde parikas erbij en een gepoft aardappeltje( waar alleen de onderkant gaar van was) :( maar was weer lekker
De paprikas zijn gevuld met:
1 ui snipperen
Teentje knoflook gepureerd
Dit even bakken  dan de blokjes paprika 3 minuten meebakken
1 groene paprika in blokjes+ bovenkanten van je rode en gele
5 minuten laten afkoelen
2 eieren mengen met 125ml creme fraise
Dit loskloppen 100gr emmentaler erdoorheen
En dan mengen met ui en paprika
Paprikas vullen en inpakken 15 minuten op de bbq dan uitpakken en nog even 5 minuten






 
Dat ziet er, ( ook op zijn zij ) heerlijk uit! ;)
 
Vlees en paprika zien er goed uit, waar ging het mis met de aardappel  ::)
 
Ziet er heerlijk uit, mooie rookring ook.
Op je bbq kunsten niets aan te merken, maar je camera.... probeer die voortaan stil te houden als je een foto maakt  :p
 
Aardappel had ik iets dichter bij de briketjes moeten leggen. Maar de rollade was zo zacht die heeft het goed gemaakt. Enne over me fotokunsten! Ben nog amateur he :-[
 
lekker hoor, jammer dat je aardappels nog niet gaar waren
 
"Ziet er goed uit. Vooral je rollade" zei hij met een verrekte nekspier :(
 
mooie  foto sessie .

ben alleen niet fan van filetrollade,heb liever  meer vet dr in
 
Aardappels zijn altijd lastig als je ze tegelijkertijd met je vlees wilt doen. Vlees ziet er heerlijk uit!
 
AV zei:
mooie  foto sessie .

ben alleen niet fan van filetrollade,heb liever  meer vet dr in
ik weet dat je niet mag vloeken in de kerk,maar we moeten ook een klein beetje aan de lijn denken :)
 
Lekker hapje heb je daar,wat zit erin die paprika's?
 
Mooi gevulde Q, ik kook mijn aardappels meestal een 5 tal minuten vooraf. scheelt enorm in tijd.
 
Lekker hoor, tja aardappelen is lastig timen..... Idd helpt voorkoken enorm...
Paprika zien er errug lekker uit!
 
Die paprika's ga ik ook eens proberen. Is vrouwlief ook weer blij dat ik iets anders maak dan alleen vlees!
 
Terug
Bovenaan Onderaan